Wij streven naar eerlijke, transparante en vooral menswaardige huisvesting. Door samen te werken met (lokale) overheden, vastgoedeigenaren en omwonenden, zijn wij in staat dit te verwezenlijken. Goede huisvesting is niet alleen een dak boven het hoofd, maar ook een goede verstandhouding.

1. Waarom Alis Vastgoed B.V. helpt.

Ervaring, diversiteit en kennis van zaken onderscheiden ons van de concurrentie. Wij weten hoe het is om met arbeidsmigranten te werken. In ons team hebben wij mensen met diverse achtergronden werken. Door deze diversiteit zijn wij een brug tussen alle betrokken partijen en leveren wij een meerwaarde aan onze diensten.

2. Samenwerking als bouwstenen.

Voor ons is samenwerking de eerste stap om geschikte huisvesting te vinden. Door samenwerking met (lokale)overheden, werkgevers en omwonenden kunnen wij ons 100% inzetten voor de realisatie van onze projecten.

3. Wat wij doen en waar wij goed in zijn.

Wij zijn continu bezig om nieuwe projecten te realiseren in de omgeving van ondernemingen die vaker gebruik maken van arbeidsmigranten.Op deze manier beperken we reistijd, overlast en dragen we bij aan een beter verblijf. Met het creëren van woonruimtes bieden we zorg, verantwoordelijkheid en huisvesting, zodat u als ondernemer niet alle verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Het aanbod van Alis vastgoed B.V. beperkt zich niet alleen tot de grote steden maar ook kleine. 

Wij van Alis Vastgoed B.V. zijn specialist op het gebied van huisvesting.